Hoe ziet het proces er uit?

Vanaf het moment dat je contact met ons hebt begeleiden we je stap voor stap om samen te komen tot de perfecte WiFi voor jouw situatie.
 1. 1

  Kennismaking

  We plannen een kennismakingsgesprek in op locatie om jouw situatie te bespreken en uit te leggen wat de mogelijkheden zijn.

  We kijken samen naar het pand of het terrein, zodat we een eerste inschatting kunnen maken van het benodigde aantal Access Points.

 2. 2

  WiFi ontwerp

  Op basis van deze informatie maken wij een eerste WiFi-ontwerp en ontvang je een offerte waarin duidelijk staat wat de maandelijkse kosten zullen zijn voor je nieuwe Digital Thinking WiFi netwerk.
 3. 3

  Technische afstemming

  Zodra de offerte akkoord is, plannen we een afspraak om de technische details af te stemmen. Zo zorgen we dat het WiFi-netwerk perfect aansluit op de bestaande infrastructuur.
 4. 4

  Locatiemeting

  Op locatie bezoeken we samen met jou alle ruimten waarin WiFi dekking moet zijn. We voeren metingen uit om te kunnen bepalen hoe de apparatuur geplaatst en ingesteld moet worden.
 5. 5

  Installatie-ontwerp

  Je ontvangt van ons een duidelijk installatie-ontwerp waarop staat aangegeven waar de apparatuur geïnstalleerd moet worden. We bespreken dit en stellen het waar nodig bij.
 6. 6

  Installatie

  Je ontvangt van ons de benodigde apparatuur. Jouw eigen team bevestigt de apparatuur in het pand en zorgt voor de aansluiting op het bedrade netwerk.
 7. 7

  Beheer

  Vanaf het moment dat de apparatuur is aangesloten hebben wij het nieuwe WiFi netwerk onder beheer. Vanaf nu ben je verzekerd van supersnelle en stabiele WiFi!
 8. 8

  Evaluatie

  We plannen een afspraak in om het verloop van het proces te evalueren en te meten of het netwerk functioneert zoals ontworpen.

  Na deze afspraak hebben wij doorlopend regelmatig contact om te zorgen dat het WiFi netwerk aan de verwachtingen blijft voldoen. En natuurlijk staan wij iedere dag voor je klaar om je direct te ondersteunen waar dat nodig is!

Vraag je WiFi netwerk aan

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen op korte termijn contact met je op.

  Vrijblijvend kennismakingsgesprek • Gratis locatiebezoek
  Arrow-up